Fórum
turistautak
(1 megtekintés) 1 vendég
Le
TÉMAKÖR: turistautak
egynagyati
Expert Boarder
Hozzászólás: 21
graphgraph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
turistautak 6 hónapja  
Sziasztok!
Ki tudná megmondani,hogy a Pádisi(Bihari) turistautakat(turistajelzéseket) ki tartja rendben,ki az aki frissíti a jelzéseket és az útakadályokat eltávolítja,mert már többször találkoztam már a kevésbé frekventált helyeken lévő jelzések hiányával.
Ennek a kérdésemnek az oka,hogy ha lehetőség lenne akkor szivesen segíthetnénk egymásnak,mert ugyebár mindannyiunknak érdeke e gyönyörű vidék minél nagyobb szinvanalon való értékeinek megörzése,és mindenki számára való bemutatása.
Üdv:egynagyati

Bejelentkezve Bejelentkezve
  Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
Boti68
Gold Boarder
Hozzászólás: 39
graphgraph
Válasz: turistautak 6 hónapja  

anderass
Administrator
Hozzászólás: 55
graph
Válasz: turistautak 6 hónapja  
Szia egynagyati!

A turistautak jelzéseit az elmúlt tíz-tizenöt évben több magánszervezet, turistaegyesület, önkéntes szabadcsapatok stb. is magára vállalta (sokszor egyeztetés nélkül) lett is ebből egy kisebb káosz. A kérdéseddel kapcsolatban nem tudom jelenleg mi a helyzet, de szerintem mindenképp vedd fel a kapcsolatot Pintér Istvánnal a hegyimentőktől: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A lapon (www.padisinfo.hu) a Turistautak menüpont alatt lévő jelzések a hivatalos túraút-jelzések, de arról, hogy kinek van jogosultsága karbantartani őket, illetve, hogy ezek a jogosultságok tisztázódtak-e a hegyimentők tudhatnak többet.
Gondolom a kérdés másokat is érdekelhet, ezért, ha megtudsz valamit, kérlek jelezd, mert itt a lapon is megérne egy külön cikket.

Üdv.
admin

Fel